There is a crack in everything.
That’s how the light gets in.

-Leonard Cohen-

“Saskia weet een veilige omgeving te creëren, wat mij betreft een eerste voorwaarde voor een effectief traject. Ze brengt balans aan tussen het stellen van scherpe vragen om bij diepere lagen te komen enerzijds en het laten van de regie bij de coachie over dat wat ter tafel komt anderzijds. Ze straalt rust en respect uit. En wanneer ik afdwaal weet zij me weer terug te brengen naar de kern.”

Esther

“Het is fijn als je gezien wordt in wie je bent. Helemaal wanneer je voelt dat je meer zelfinzicht en een beter richtingsgevoel krijgt. De kracht van Saskia is, dat zij kraakhelder observeert, warme betrokkenheid toont en hardop opties met je onderzoekt. Dit doet zij met humor en flair; haar aanpak is ontwapenend en uitnodigend. Het heeft mij extra levensplezier gebracht.”

Linda

“Saskia heeft me begeleid uit een zeer complexe situatie waar ik gevoelsmatig in gevangen zat. Door haar objectieve blik, analytische vermogen en haar betrokkenheid heeft ze me kunnen laten inzien wat er werkelijk aan de hand is. Daardoor heb ik eigenlijk zelf de weg kunnen lopen, terug naar mezelf, naar mijn zelfvertrouwen.”

Geesje

“Van alle coaches en therapeuten die ik ken en gekend heb, is juist Saskia degene die snel het probleem of de blokkade doorziet, die mij tegelijkertijd het gevoel geeft dat ze me begrijpt en de juiste snaar weet te raken.
Soms confronterend, maar zo is dan ook de waarheid en daar heb je wat aan.
Ze heeft een verfijnd en goed analytisch vermogen en is ook in staat ‘verder te kijken’, waarbij de combinatie van haar analytische vermogens en haar sterk ontwikkelde gevoel, ze iedere keer snel bij de kern van het probleem weet te komen. Daarnaast is ze ook in staat om hierin bruikbare en concrete tips mee te geven over hoe hiermee om te gaan.
Saskia weet mij door de jaren heen iedere keer weer op de juiste weg te zetten, zodat ik met een opgelucht gevoel en duidelijkheid over mijn situatie weer verder kan gaan.
Ik kan haar iedereen aanraden.”

Erwin